Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Træpillefyr fra ​Ecoteck

Klik her for Fyrild katalog​

Klik her for Biotech katalog

De, der nu til dags beslutter sig for et pillefyr, ved at det drejer sig om en investering 20 år frem i tiden. 

Biotech træpillefyr er selvrensende, fuldautomatisk, temperatur og tidsstyret. Med intelligent brændsel beregning kan der opnås virkningsgrad over 96% . 

Normalt skal man blot fjerne aske 2-4 gange årligt. Med en god kvalitet piller skal du aldrig rengøre kedlen selv! Det årlige service er nok til at holde kedlen ren :-) dvs. at du kan brænde 3 -5 tons træpiller uden at du skal røre en finger.

Biotech træpillefyr er på Energibranchens positiv-liste

Udover en meget økonomisk drift, en af de billigste former for opvarmning, er drift sikkerhed en meget synlig faktor.
Biotech fyret er selvrensende, selv tænkende, med autotænding. Timer / termostat - styringen, regulere driften efter udeklimaet, luftmængde & Lambda sensore.

Særskilt styret sekundær forbrændings luft, der er med til at sikre en til stadighed meget høj udnyttelse af brændslet. Billig installation, både af fyr og silo. Udover den meget korte tid der skal bruges på at samle fyret, kræves der ikke megen yderlig installation.​

En fleksibel løsning

Det, der tæller er de gode argumenter samt regnemaskinen. Begge dele taler for pillefyrs opvarmning med en Biotech. 

I skal ikke indrette Jer efter os, vi indretter os efter Jeres ønsker

Biotech-opvarmnings-systemernes mange løsninger giver mulighed for, at vi kan tilbyde varianter, der er tilpasset den enkelte rumsituation. I skal ikke indgå kompromisser, vælg den mest optimale variant!

Få styr på dine varmeudgifter

Biotech har også lavt pilleforbrug under del- og svagbelastningsdrift. 80% af tiden bliver anlægget drevet i dette ydelsesområde!

Opvarmning når du ønsker det!

Din opvarmning kan nu med timer el. termostat styres via det meget betjenings venlige display. Hvorfor fyre når der ikke er behov? Biotech træpillefyret kan også styre driften af cirkulationspumpen, således at der IKKE pumpes energi rundt når der ikke er noget behov. Unødig cirkulation af vandet kan være en dyr affære.

Hvornår og hvor længe er der -20 C? Udetemperatur føleren sikre at fyret hele tiden ved om der bliver behov for mere eller mindre varme grundet vejrsituationen.


Biotech-anlægget genkender skorstens-forholdene og retter sig efter dem. Anvendelse af trækstabilisatore kan spare op til 10% fyringsmateriale, ved at sikre et optimalt skorstenstræk.

​​

Komfortabel, nem og bekvem at styre

Biotech: Komfort opvarmning til de miljøbevidste! I indstiller de ønskede driftsparametre og lader så teknikken arbejde. Selv ved anlæg med større ydelse er arbejdsindsatsen begrænset til 1 til 4 gange askeudtømning om året.

Det er enkelt at anvende træpiller, lige fra leveringen til styring af opvarmningen. Påfyldning af træpiller i lagerrummet sker normalt én gang om året med en særlig tankvogn, der fuldautomatisk og støvfrit blæser træpillerne ind i det dertil indrettede lagerrum.​

​Firmainformation

CVR​: 29795924​

Kirkegårdsvej 1C | 9500 Hobro​​

​Telefon: 96 46 41 46

​​E-mail: info@ecoteck.dk

​Ecoteck A/S

Den ​billigste, sikreste og mest miljøvenlige varmeløsning.

Mød os på Facebook