Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

CO₂ neutral og billig

Så de kommende generationer også kan nyde solen. CO2 er en af hovedrsagerne til drivhuseffekten. Træpiller brænder CO2-neutralt, dvs. Der frigives kun CO2, der blev ophobet under væksten.

Med træpiller er det muligt at udregne energiudgifterne på langt sigt! Pillernes råstof stammer hovedsagligt fra regionen, hvor den forefindes i mere end rigelige mængder. Mens det fossile brændstof (fyringsolie, naturgas osv.) skal importeres, sikrer træpillerne de nationale arbejdspladser og værdiopbygning. Prisen på træpiller er uafhængig af valutakursudsving og international politisk indflydelse (Mellemøstkriser, konflikten i Irak).

Naturskabte træpiller fra Ecoteck

​Træpiller består 100% af Naturskabt træ som høvl- og savspåner. Det ubehandlede råstof bliver, uden tilstning af bindemiddel, presse sammen under højt tryk til såkaldte piller.

Den løbende kvalitetskontrol garanterer et rent brændstof med lav restfugt og høj brændeværdi.


Det er billigt!

Opvarmning med piller er en billig mulighed for at opvarme hjemmet!
Tidsskriftet “Konsument” har klart og tydeligt belæg for det. "Billigt og miljøvenligt.


Træ i alle former (også piller og briketter) er ikke kun det gennemsnitligt billigste brændstof, men også bedst for miljøet. Moderne fyringsteknikker sørger for bedre varmekomfort.

" (Kilde: Konsument, nummer 11/2002). Med et årsforbrug på 13.000 kWh er forbruget kun på omkring € 400,- i udgifter til brændstof (inkl. varmt vand!).​

Firmainformation

CVR​

29795924​

Adresse​

Telefon

Ecoteck A/S

Den ​billigste, sikreste og mest miljøvenlige varmeløsning.